NovioSites All In One

Home - Thema Class 66 - Forum - Foto Album Links -  Over ons - ContactModelbussen - Partners

 

Neoplan Electroliner in aanbouw

Making off Neoplan Electroliner

 

 

Pagina 1 - Pagina 2 - Pagina 3

 

Beide wagendelen zonder vloer en geleding

 

 

Vloerdeel met stangen, wielkuipen en dashboard

 

 

Geleding

 

Montage harmonica

 

 

 

Detail harmonica. Veelvuldig discussiepunt was het niet precies verticaal lopen van de balgen. Maar Stephan wist dan ook al snel te vermelden dat bij echte bussen de harmonica doorgaans nog veel minder recht zit dan deze.

 

Detail achterwagen. Met het zicht op de motorruimte behuizing waarop eeen berichtgeving van de vervoersmaatschappij geplakt is. Let ook op de noodkraan deurbediening en de knop tot openen van de deuren daaronder. Eveneens is een stopknopje op een raamstijl zichtbaar.

 

Beeld op het dak van de bus. Waarop ingebouwde airconditioning en de electrische installatie zichtbaar zijn. Daarnaast bevat de bus een tweetal electrische dakluiken.

 

Fraai plaatje net voor geheel gereed zijn van de bus. Er was op het moment dat ik deze foto nam nog een onderdeel voor de geleding in de maak waardoor zichtbaar is dat de harmonica slordig buiten de bus krult. Deze bus is overigens de eerste welke we van deze aanpassing voorzien hebben. De overigen zullen uiteraard volgen.

 

Trolley gebroederlijkheid. Ernaast staat een van een ietwat grotere schaal zijnde personenauto die we bij wijze van grap in dezelfde kleur spoten als het grootste deel van onze bussen.

 

 

Pagina 1 - Pagina 2 - Pagina 3


 

 

NovioSites All In One © 2012 • Webmaster: S. Breugelmans