NovioSites All In One

Home - Thema Class 66Forum - Foto Album Links -  Over ons - Contact - Modelbussen - Partners
Partners van NovioSites

 

OV in Nederland van Hielke Buma

Al jaren geboeid door zo'n beetje alle vormen van vervoer, waaronder ook verticaal transport is Hielke Buma, tevens een goede vriend van mij begonnen met zijn eigen OV website. Hielke leerde ik medio 2011 kennen als een gedreven hobbyist maar bovenal zeer sociale persoon. Een dag op pad met hem is dan ook wat je kunt noemen een groot succes. Zijn website, opgericht in januari 2012 toont zijn leukste en mooiste foto's die allemaal met hetzelfde plezier en gedrevenheid gemaakt zijn. Hoofdzakelijk bussen en treinen, maar ook de wereld van miniaturen komt aan bod. De site is nog volop in ontwikkeling maar zonder meer nu al de moeite waard!
Klik hier om de website van Hielke te bezoeken!


Rico's Treinensite

Net als de website van Hielke is ook Rico in januari 2012 gestart met zijn treinensite. Rico is een jongen die alleen écht enthausiast word als een trein komt voorrijden die niet gebruikelijk is zoals DDM1. Ik ben dan ook wel een beetje jaloers dat deze helaas grotendeels terzijde gestelde treinen spitsritten uitvoeren rondom zijn woonplaats! 
Rico weet waarover hij praat en zijn site is dan ook meer dan de moeite waard om regelmatig eens te bezoeken. Ik denk...ben ervan overtuigd dat deze site een ware aanrader gaat worden!
Klik hier om de Treinensite van Rico te bezoeken!

 

NovioSites All In One © 2017 • Webmaster: S. Breugelmans